Selecteer een pagina

ZOWEL VOOR DE PARTICULIER ALS DE ONDERNEMER

Palmers te Emmen

Klusbedrijf Palmers is een klusbedrijf gevestigd in Drenthe waar u terecht kunt voor een professionele en vakkundige afhandeling van allerlei voorkomende klussen in en om uw huis. Ook bedrijven, groot en klein, kunnen bij ons klusbedrijf terecht. We zijn gespecialiseerd op verschillende vakgebieden. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor uw kleine verbouwing, renovatie, onderhoudswerkzaamheden, houtrot en schilderswerkzaamheden.

Onze visie (wat voor mij, Jan Palmers) zeer belangrijk is? Persoonlijk contact. Bij dit persoonlijk contact hoort natuurlijk goed overleg met u als klant om de planning op te stellen en samen duidelijke afspraken te maken. Dit doen wij bij elke opdracht die binnenkomt, groot of klein. Want zonder duidelijke communicatie kunnen er onnodig fouten gemaakt worden. Mijn kernwoorden zijn dan ook: kwaliteit, duidelijkheid betrouwbaarheid, vakwerk en service. Wanneer u dit wenst, zetten we de alle afspraken die zijn gemaakt helder en duidelijk op papier. Vooral bij de meer grote complexere klussen kan dat zowel voor mezelf als voor u als klant prettiger zijn. Wanneer alles namelijk op papier staat, kan er minder snel mis communicatie voorkomen.

 

Eerlijke kosten

Wij geven altijd een indicatie van de kosten. Wat is voor u het nadeel van een gespecificeerde offerte? Een bedrijf schat bij het opstellen van een offerte de te verwachtte uren altijd ruim in. Zo bouwt men een veiligheidsmarge in.
Dit ziet u als klant vervolgens terug in de hogere prijs. Op uurloon werken is dus vrijwel altijd voordeliger en met onze indicatie van de kosten weet u toch waar u aan toe bent. Zo blijven onaangename verassingen uit.
Wilt u, als particulier en/of bedrijf, gebruik maken van onze diensten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij bieden u altijd vrijblijvend advies aan en een indicatie van de kosten. In een gesprek met u kunnen we de klus en kosten verder bespreken.